دانستنی ها

دانستنی های کامپیوتر/زندگی/جهان و ...

دانستنی ها

دانستنی های کامپیوتر/زندگی/جهان و ...

اقتصاد و فرهنگ مهم ترین دغدغه مردم و مسئولین در سال 93

پیام نوروزی مقام معظم رهبری فقط صرف نامگذاری نیست بلکه یک بحث کارشناسی شده و مطالعه شده است و این حرکت و پیام ها ریل گذاری و ارائه راهبردها و تاکتیک های نظام است، لذا همه موظفیم که این پیام ها را عملیاتی کنیم.

مقام معظم رهبری برای بیان عیب‌ها از نقطه‌ی مقابل آنها استفاده می‌کنند و آن حسنی را که توجه به آن می‌تواند عیب‌ها را برطرف کند، نام سال قرار می‌دهند. مثلاً در جامعه بی‌انضباطی اجتماعی وجود داشته و ایشان روی انضباط اجتماعی تأکید می‌کنند. یا وقتی بخواهند با تنبلی مقابله کنند، همت مضاعف را برمی‌گزینند. یا وقتی بخواهند اعتماد به نفس را تقویت کنند، صحبت از نوآوری و شکوفایی می‌کنند. وقتی می‌خواهند به پرکاری و عشق به کار تأکید کنند، وجدان کار را اعلام می‌کنند. یا مثلاً ارزش‌هایی مانند رفتار علوی، نهضت حسینی و امثال این‌ها را که اثرگذار بوده است.

تعیین شعار سال و تبیین آن در سخنرانی آغازین روز از بهار توسط مقام معظم رهبری ،نقشه راهی است که برمبنای مسایل موجود جامعه و نیازهای اساسی کشور ترسیم می شود.

شعار سال 93 نیز رسیدگی به وضعیت اقتصاد و فرهنگ کشور نامگذاری شد که با دو استراتژی مهم عزم ملی و مدیریت جهادی باید برای دستیابی به آن تلاش کرد.

رهبر معطم انقلاب در مورد موضوع اقتصادی چندین سال است که به اشکال مختلف بیان می کنند و در اواخر سال 92 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند و در تبیین شعار امسال نیز هدف از اقتصاد را نیز اقتصاد مقاومتی دانستند؛ اقتصادی که به فرموده ایشان مبتنی بر الگوی علمی متناسب با نیاز کشور است درونزاست و با تکیه بر مشارکت و همراهی مردم در شرایط تحریم و غیر تحریم کاربرد دارد.

از سوی دیگر "فرهنگ"نیز به تغییر نگرش ها و باورها به سمت تعالی و پیشرفت کشور و در خدمت اقتصاد مقاومتی تفسیر شد. تغییر باور غلط استفاده از کالای خارجی به سمت استفاده از کالای داخلی و تقویت تولید ملی،تغییر نگرش مصرف گرایی به سمت استفاده بهینه و پرهیز از اسراف،تقویت بنیان خانواده وتغییر سبک زندگی غربی به زندگی اسلامی از جمله مواردی است که در حوزه فرهنگ قابل تعریف است.

باید فرهنگ اسلامی و اقتصاد مقاومتی در جامعه پویا شود

به گزارش اروم نیوز؛ روح الله بیگی در گفت و گو با سایت زرین خبر؛ با تبریک عیدنوروز وسال فرهنگ واقتصاد با عزم ملی ومدیریت جهادی به مردم ایران اسلامی،گفت:ما هرچه داریم ازفرهنگ اسلامی وقرآنی وفرهنگ مکتب محمدوآل محمد(ص)است.

وی با بیان اینکه سال نکو با بهارش پیداست، گفت: سال 93 با نام حضرت فاطمه زهرا(س) شروع می شود ویقین دارم که این تقارن وبهار فاطمی  منشا خیروبرکت برای نظام اسلامی خواهد بود ودر پایه ریزی اقتصاد مملکت و اقتصاد مقاومتی ورونق وشکوفایی آن تاثیرگذار خواهد بود.

بیگی  تاکید کرد: مجلس،دولت،قوه قضائیه وتمام نهادها وسازمان ها دست به دست هم خواهند داد وتحت لوای رهبر معظم انقلاب در جهت تحقق شعار سال تلاش خواهند کرد.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس،اظهار داشت:خواهیم کوشید تا تحت رهبری مقام عظمای ولایت ورهبر فرزانه انقلاب فرهنگ اسلامی وقرآنی را درجامعه گسترش دهیم  وهم اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری را در سطح کلان به کوری چشم دشمنان وبداندیشان در اقتصاد خود پویا سازیم ودر جهت شکوفایی اقتصاد حرکت کنیم.

مقوله های اقتصاد و فرهنگ فقط با جهادی محقق می شود

به گزارش اروم نیوز؛ حجت الاسلام رنجبری، استاد حوزه و دانشگاه و امام جمعه ماکو نیز در این خصوص در گفت و گو با سایت مرزداران گفت: بحث اقتصاد به قدری مهم است که رهبری برای هفتمین سال است که بحث اقتصاد را مطرح کردند و فرهنگ، فوندانسیون و اساس و هویت انقلاب است.

امام جمعه ماکو با اشاره به اینکه طبق فرمایشات رهبری با خواب آلودگی و حرکت عادی نمی توان به توفیقات مهمی دست یافت، خاطرنشان کرد: مقوله های اقتصاد و فرهنگ که رهبری در پیام نوروزی شان مطرح کردند فقط با روحیه بسیجی و جهادی آحاد ملت و مسئولین تحقق پیدا می کند و باید این روحیه و عزم ملی را در جامعه و مسئولان پیاده بکنیم تا بتوانیم به امید خدا خواسته مقام معظم رهبری را در این سال به نحو احسن و شایسته جامه عمل بپوشانیم.

به هر روی اکنون که افق های بلند در عرصه اقتصاد فرهنگ و فرهنگ اقتصاد ترسیم شده است شایسته است طرح ریزی برنامه ها و ارزیابی آنها بر اساس محورهای ترسیم شده قرار گیرد تا از کج راهه رفتن و یا موازی کاری ها گوناگون پرهیز گردد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.