دانستنی ها

دانستنی های کامپیوتر/زندگی/جهان و ...

دانستنی ها

دانستنی های کامپیوتر/زندگی/جهان و ...

شغل هایی که باعث پوسیدگی دندان می شوند

پوسیدگی دندان 4 عامل احتیاج دارد:

1- باید دندان در دهان باشد تا پوسیدگی ایجاد شود.

2- میکروب باشد.

3- مواد قندی، هر ماده ای که قند باشد یا تبدیل به قند شود مثل نان.

4- زمان.

 

هر فرد باید دندانی داشته، میکروبی موجود باشد و قندی را مصرف کند و در کنار این موارد باید زمان کافی به میکروب و قند داده شود تا میکروب بتواند قند را تبدیل به اسید کرده و در دندان ایجاد پوسیدگی کند. هنگامی که ما مسواک می زنیم، زمان را عقب می بریم، یعنی اگر احتیاج است زمانی طول بکشد تا میکروب به طور کافی قندها را مصرف کند و اسید تولید شود، با مسواک زدن ، قند و میکروب از بین می رود و زمان کافی نیزاز این دو گرفته می شود. ولی پوسیدگی دندان نمی تواند بدون این دلایل باشد.

 

هرچند که رعایت بهداشت دهان و دندان موجب استحکام ساختمان دندان‌ها و جلوگیری از پوسیدگی آن‌ها می‌شود اما در برخی از موارد از جمله داشتن استرس‌های مداوم این شیوه نمی‌تواند به تنهایی پاسخگو بوده و قادر نیست که آثار مخرب ناشی از این استرس‌ها را ترمیم کند.

 

مشاغل پراسترس مهم‌ترین عامل افزایش آسیب‌های دهان و دندان هستند، به طور کلی افسردگی و استرس نقش مستقیمی با پوسیدگی دهان و دندان دارد و در مشاغل ذکر شده به علت مداومت این هیجانات ناخوشایند روحی، سیستم عصبی دهان و دندان و میزان ترشحات تحت تأثیر شدید قرار می‌گیرند. نحوه اثرگذاری استرس به تخریب دندان‌ها اینگونه است که، بزاق دهان به عنوان محافظی محکم از این ساختار حفاظت می‌کند که در زمان بروز استرس ترشح بزاق غلیظ‌تر شده و (P. H) دهان کاهش می‌یابد در این صورت بافت دندان بلافاصله شروع به تخریب و فساد می‌کند.

 

بهترین شیوه، جلوگیری از آسیب‌های دهان و دندان ناشی از استرس در گام اول دوری از استرس است و توصیه می‌شود که در محیط کار بین زمانهای کاری کمی به ذهن خود استراحت داده حتی لبخند بزنید و بیرون از محل کار اوقات فراغت را با نرمش‌های آرام، تمرکزساز همچون یوگا سپری کنیم. فراموش نشود که مصرف انواع مسکن‌ها نیز می‌تواند فساد دهان و دندان را با ایجاد خشکی دهان افزایش دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.