دانستنی ها

دانستنی های کامپیوتر/زندگی/جهان و ...

دانستنی ها

دانستنی های کامپیوتر/زندگی/جهان و ...

عین‎الحیات، باقی‎الصالحاتی برای دادستان شهید خوی

مدیرعامل کانون عین الحیات شهرستان خوی در گفت و گو با آذرنـــگاه در خصوص فعالیتهای انجام یافته در این کانون اظهار کرد: با عنایت به فرامین مقام معظم رهبری(دامت برکاته) در جهت مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام و قرار گرفتن معضلات و مشکلات مواد مخدر در نوک آسیبهای اجتماعی جامعه، باخلاقیت و ابتکار دادستان شهید حاجی قلیزاده، مدرسه مخروبه‎ای را در 42 کیلومتری جاده خوی بطرف ماکو از توابع آذربایجان غربی از آموزش و پرورش شهرستان خوی اجاره و در 24 آذرماه سال 86 افتتاح و با هزینه‎ای بالغ بر 180 میلیون تومان، با همکاری مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی بخصوص خیرین، برای درمان معتادان خود معرف، تحت عنوان کانون عین الحیات شهرستان خوی تأسیس شده است.

عباس حاجی قاسملو افزود: این مؤسسه با اخذ مجوز از سازمان بهزیستی کشور و بصورت هیئت امنائی بوده و با ریاست دادستان اداره می شود و قسمتی از هزینه های آن توسط خیرین تأمین و در دو حیطه پیشگیری و درمان فعالیت می نماید.

وی تصریح کرد: امکانات ارائه شده در این مرکز اعم از حضور پزشک متخصص اعتیاد، روانشناس و مشاور، امکانات مذهبی(نمازخانه، دعا و نیایش)، غذاخوری، سیستم گرمایش و سرمایش، امکانات بهداشتی و ورزشی(استخر سرپوشیده)، کوهنوردی و ... بوده و دارای بالاترین استانداردهای جهانی می‎باشد، لذا بعنوان کانون نمونه کشور انتخاب و کانون الگو برای سایر مراکز کشور شده است.

حاجی قاسملو گفت: این مرکز در حیطه پیشگیری، اقدام به برگزاری کلاسهای پیشگیری و آگاه سازی آحاد جامعه در مساجد و حسینیه های محلات فعالیت می‎نماید. درمان در این کانون بدون دارو و با راهکارهای ایمان مداری، پرهیز مداری، آب درمانی، رفتار و گفتار درمانی می‎باشد و طول دوره 28 روز است که پس از آن بیماران به آغوش باز خانواده هایشان باز می‎گردند.

مدیرعامل کانون عین الحیات خوی ادامه داد: پذیرش از بیماران بدون هیچگونه شرایطی بوده و برای ترک کلیه مصرف کنندگان از هر نوع مصرفی می‎باشد و در دوره درمان شیوه های درمان برای افراد مسن و نوع مصرف متفاوت و متمایز می باشد.

وی اظهار کرد: ارتباط تلفنی با بیماران بهبود یافته حداقل تا یکسال و ارتباط مشاوره‎ای روانشناس با خود فرد و خانواده آنها در جهت شیوه برخورد با بهبود یافته ها از طریق ارائه راهکارهای علمی، روانشناسی و مذهبی که این امر موجب افزایش و ماندگاری پاکی رهجویان گردیده است، به نحوی که در جامعه مشهود بوده و هر روز تعداد کثیری از بهبود یافتگان بعنوان میهمان در این کانون حضور می یابند.

حاجی قاسملو گفت: این مؤسسه در جریان 8 سال گذشته از بدو تأسیس تاکنون بیماران خود معرف بسیاری را از اقصی نقاط کشور بدون هیچگونه شرایطی، پذیرش و پس از طی طول درمان و بهبودی به آغوش خانواده هایشان بازگردانده است و شایان ذکر است که میزان پاکی بهبود یافتگان این کانون و ماندگاری آنها 4 برابر استانداردهای جهانی می باشد.

وی افزود: بیش از 50 درصد از بیماران پذیرش شده غیر بومی بوده و بصورت داوطلب به کانون مراجعه نموده اند. با توجه به دستورالعمل صادره از طرف نهاد ریاست جمهوری، بیماران بهبود یافته و حائز شرایط برای اخذ وام خود اشتغالی به سازمان بهزیستی استان معرفی می شوند و آن دسته از معتادان بیش از 4 سال بهبودی نیز جهت اخذ وام مسکن معرفی می گردنند. این کانون دارای مرکز آسیب های اجتماعی، تیم سیار و سرپناه شبانه در سطح شهر بوده و افراد بدون سرپناه را تحت پوشش خود قرار داده است.

حاجی قاسملو تصریح کرد: انشاا... روزی فرا برسد که کشوری عاری از اعتیاد و مواد مخدر داشته باشیم و این مرکز به محلی برای رشد و شکوفائی استعدادهای جوانان این مرز و بوم تبدیل گردد.


انتهای پیام/ب

نظرات 1 + ارسال نظر
علی یکشنبه 14 تیر 1394 ساعت 19:43

کتاب آخرالزمان خانواده " تمدن بچه ننه " تالیف استاد علی اکبر خانجانی در اینترنت منتشر شد.

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.