وضعیت بدحجابی در حالی در کشور رو به گسترش است که امروزه دیگر آن شالهای باریک روی سر، مانتوهای تنگ و آستین کوتاه جای خود را به مانتوهای بدون دکمه داده اند و از نام مانتو فقط شنلی مانده که تنها روی شانه ها آویزان می شود.
و این واقعیت تلخ زمانی به بدترین شکل نمود پیدا می کند که گاها در بسیاری از اماکن عمومی نهتنها به قول معروف لچک کوتاه و باریک را بر سرشان نمیگذارند بلکه گاهی دیده میشود که این لچک بدون هیچ واکنشی عمدی یا غیرعمدی برداشته میشود و این یعنی گام به گام تا برداشتن حجاب اسلامی!!!
فرهنگسازی در حوزه عفاف و حجاب در آذربایجانغربی ضروری است
بطوریکه امام جمعه ارومیه و نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در سخنان اخیر خود بارها از وضع حجاب در استان انتقاد کرده و گفته اند: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی مسئله تذکر لسانی را مطرح کردند، باید فرهنگسازی در حوزه عفاف و حجاب در آذربایجانغربی انجام گیرد.
حجت الاسلم سید مهدی قریشی تصریح کرد: نباید مسئله عفاف و حجاب مختص نیروی انتظامی شود چون اگر تنها یک نهاد به فرهنگسازی حوزه عفاف و حجاب بپردازد به جایی نمیرسیم.
وی گفت: بر اساس روایات معصومین مسئله رعایت نکردن عفاف و حجاب از جمله مسائلی است که انسان را اهل آتش و عذاب جهنم می کند.
امام جمعه ارومیه تصریح کرد: امروزه سعی و تلاش دشمنان نیز از بین بردن عفت، حجاب و حیا در جامعه است بنابر این خانواده ها سعی کنند با احساس مسئولیت کردن در این زمینه فرهنگ عفاف و حجاب را در جامعه به نحو احسن گسترش دهند.
حجاب زنان و مردان را از ارتکاب به گناه و آلودگی ها نجات می دهد
حجت الاسلام قهرمانی مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی نیز معتقد است: حجاب دستور پروردگار عالم است و این بخاطر مصلحت انسان، حفظ کیان خانواده، حیثیت اجتماعی و خانوادگی بشر و حفظ مرزهای زندگی است.
وی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز افزود: همه باید بدانند که این قوانین برای نفع بشر وضع شده نه برای محدودیت انسان و عدم لذت و سعادت انسان از زندگی.
مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی اظهار کرد: همه آحاد جامعه باید بفهمند که این قوانین در راستای سعادت و خوشبختی بشر تنظیم شده و برای منفعت ، به ثمر نشاندن زندگی، حریم خانواده ، حفظ آزادگی های خانوادگی و حفظ ارزشهای زندگی است.
وی با بیان اینکه حجاب برای محدود کردن و در انزوا قرار دادن انسان نیست، تصریح کرد: حجاب در جهت کتمان کردن زیبایی ها و منع لذات انسان و مانع تراشی در راه سعادت او نیست.
حجت الاسلام قهرمانی گفت: متأسفانه بسیاری از رسانه های غربی و استکبار جهانی سعی دارند حجاب را بعنوان مانعی برای پیشرفت و ترقی انسان و مانع لذت جویی و سعادت و خوشبختی انسان قرار دهند که این برخلاف فلسفه حجاب است.
وی با بیان اینکه فلسفه حجاب حقیقتا به نفع کل جامعه و زنان و مردان است، گفت: ما باید کلیت را در نظربگیرم چرا که ممکن است در عالم خلقت حجاب برای عده ای زحماتی ایجاد کند اما اینها در کلیت نظام نفع رسانی به خود انسان است.
به گفته قهرمانی حجاب زنان و مردان را به تکامل می رساند و زنان و مردان را از ارتکاب به گناه و آلودگی ها نجات می دهد و حصاری است در برابر حملات شیطانی، کج روی ها و کج اندیشی ها و ناکامی های انسان در رسیدن به خوشبختی ها.
مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی گفت: باید به جوانان و آحاد جامعه بفهمانیم که حجاب قانون الهی و برای ترقی انسانهاست که درسایه آن قانون انسانها می توانند به کمال مطلوب برسند.
وی افزود: در جامعه جهانی یک همبستگی کلی ایجاد شده که بسیاری از مجامع بین المللی و کمپانی های بزرگ اقتصادی به فکر منافع و سود خودشان هستند و در چارچوب منافع خودشان انسان را مدیریت می کنند چرا که حجاب برای آنها ایجاد مشکل می کند و نمی توانند از انسان بعنوان کالا استفاده کنند.
حجت الاسلام قهرمانی با اشاره به اینکه بسیاری از شرکتهای بزرگ اقتصادی دنیا به انسان به عنوان کالا نگاه می کنند، اظهار کرد: آنها به انسان به چشم سرمایه نگاه می کنند و سعی می کنند نهایت بهره برداری را از او بکنند.
وی تصریح کرد: در غرب که این همه مدعی حقوق بشر و حقوق زن هست بدون تعارف زنان را در کشورهای مختلف خرید و فروش می کنند و شرکتها بزرگ چندملیتی امروزه مانند اختاپوست استخوان انسانها را خورد می کنند و انسان را بعنوان ابزار اقتصادی و لذت جویی مورد بهره کشی قرار می دهند و خشونتها و جنایتهایی علیه زنان و دختران انجام می دهند.
مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی با بیان اینکه تمام اینها پرده از حقوق بشر دروغین آنها برمی دارد، افزود: غربی ها با عنوان دفاع از حقوق زن او را مورد توهین و تحقیر قرار می دهند و این بر همگان واضح و مبرهن است.
وی گفت: امروزه در شبکه های اجتماعی و اینترنت و... شاهد هستیم که محور برنامه های اقتصادی آنها زن است و از زن بعنوان کالا و سود استفاده می کنند و استعمار گذشته زمانی برده داری بود و امروزه به عنوان دیگری تبدیل شده و زن را بعنوان کالای بزک کرده و مدرن مبادله می کنند.
با این حال هر سالی که می گذرد در سایه عدم نظارت درست و صحیح بر پوشش بانوان، برخی از طراحان غرب زده انواع پوشش ها از قبیل مانتو و شلوار وغیره را برای بانوان ایرانی تهیه و تولید می کنند که هیچ تناسبی با فرهنگ ایرانی-اسلامی نداشته و علاوه بر آن ترویج برهنگی نوین است و از طرفی نیز برخی افرادی که وقیحانه و با بدترین شکل ظاهری با این نوع پوشش نامناسب در معابر عمومی ظاهر می شوند نیز، نه تنها به نهی از منکر توجه نمی کنند بلکه در مقام مدعی برآمده و با لحنی عتاب آلود آمر به معروف را مورد حمله قرار می دهند.
در نهایت امیدواریم در کنار تمام فعالیت های فرهنگی اهتمام جدی تک تک افراد جامعه به امر به معروف و نهی از منکر و بازرسی و نظارت جدی و مستمر نهادهای موظف به این امر مهم و بتواند راهکاری باشد که امروز جامعه اسلامی ایران به آن نیازمند است.