دانستنی ها

دانستنی های کامپیوتر/زندگی/جهان و ...

دانستنی ها

دانستنی های کامپیوتر/زندگی/جهان و ...

مراحل تهیه رب خانگی در ارومیه

رب گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی چاشنی بیشتر غذاهای ایرانی محسوب می شود که در گذشته ای نه چندان دور هر کسی رب مورد مصرف خود را به صورت سنتی در منزل طبخ می نمود.

و امروزه بانوان کدبانوی ارومیه ای نیز همچنان این سنت را حفظ کرده و به صورت سنتی اقدام به تهیه آن می کنند که در زیل به مراحل تهیه آن اشاره شده است.

ابتدا گوجه ها را شسته و خرد کرده و داخل ظرف پلاستیکی سر بسته می ریزیم و سپس آن را له می کنیم.
پس از آن داخل صافی ریخته تا تخم های گوجه از گوشت گوجه جدا شود بعد از آن تفاله ها را بیرون انداخته و آب آن را داخل ظرف یا قابلمه ریخته روی اجاق گذاشته تا مدتی بجوشد و آب اضافی آن بخار شود.

وقتی که بصورت مایع غلیظ درآمد، آن را درون ظرف ریخته کمی روغن داغ می کنیم روی ظرف که داخل آن رب است می ریزیم تا رُب گوجه فرنگی به مدت طولانی بماند و خراب نشود.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.