ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 |
وی با بیان اینکه افراد سالم باید حداقل روزی یکبار مصرف تخممرغ را
در وعده غذایی خود لحاظ کنند، افزود: تخم مرغ دارای فواید غذایی مانند
ویتامین D، A و پروتئین با کیفیت بالا است.
جزایری با اشاره
به اینکه تخممرغ سرخ شده سبب به خطر افتادن سلامت افراد میشود گفت: تخم
مرغ بهتر است به صورت پخته شده یا آب پز استفاده شود.
وی تاکید کرد: بیماران قلبی و عروقی که میزان کلسترول خونشان بالاست، از مصرف این ماده غذایی خودداری کنند.
جزایری ضمن توصیه به افراد سالم برای دریافت حداقل 300 میلیگرم کلسترول در روز، افزود: برای استفاده از این ماده پروتئینی مناسب میتوان مقدار مصرف گوشت قرمز را کاهش داد و این ماده غذایی را در وعدههای غذایی گنجاند.
روز جهانی تخممرغ به منظور ترویج تخممرغ سالم بهداشتی در کشور با همکاری وزارتخانه های بهداشت، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش و سازمان دامپزشکی 17 مهرماه برگزار میشود.